15.7.09

I'm the changing man waiting for the bang

  • Μία ώρα και 17 λεπτά ακριβώς! Ένα encore και μετά άλλο ένα και μετά άντε σπίτια σας!
  • Τι ευτυχία να είσαι παρών σε ένα καταπληκτικό live, μια συναυλία, τη δεύτερη καλύτερη για μένα φέτος το καλοκαίρι!
  • Αν και στην αρχή φαινόταν ότι δεν θα μαζευτεί πολύς κόσμος, τα πράγματα άλλαξαν λίγο πριν ο Weller βγει στην σκηνή. Γύρω στις 10 παρά παρατήρησα ότι το Βράχων ήταν σχεδόν γεμάτο, είχες μια άνεση χώρου γύρω σου είναι η αλήθεια, αλλά μεταξύ μας, ήταν απλώς τέλεια γιατί μπορούσες να χορέψεις, χωρίς να σπρώχνεις ή να σε σπρώχνουν! Είχε τον κόσμο που έπρεπε να έχει. Κι όπως είπε και ο φίλος μου ο Ηλίας "ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι ακόμα και στα 30 ρίχνουμε τον μέσο όρο ηλικίας εδώ μέσα". Και δεν ήταν και ψέμα! Αλλά ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες στο Βράχων δεν πήγε για να τον δουν σε ακόμα μια συναυλία. Δεν είδα τους κλασικούς που βλέπω κάθε φορά, δεν χρειάστηκε κάθε ένα μέτρο να σταματάω για να χαιρετίσω κόσμο και συναδέλφους που είχαν σκάσει "για τον χαβαλέ της υπόθεσης". Nαι, οκ, υπήρξαν και κάποιες εξαιρέσεις, αλλά μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού...
  • Ο κόσμος που ήταν εκεί χθες πήγε για να δει και να ακούσει live για πρώτη φορά τον άνθρωπο που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια αυτού που θέλουμε να ονομάζουμε μουσική ιστορία. Ξεκίνησε το live με κομμάτια από το πρόσφατο "22 Dreams" και συνέχισε με τραγούδια από όλη του την πορεία με τα Wild Woods, Changing man, Push it along Τown called Malice, You do sth to me, Shout to the top και That's entertainment να ξεσηκώνουν το κοινό! Όλοι γύρω μου χόρευαν και τραγουδούσαν, σου φαινόντουσαν όλα τόσο τέλεια, όπως πρέπει να είναι κάθε συναυλία κανονικά... Όχι ημίμετρα και μετριότητες... Όλα ήταν απλώς καταπληκτικά και το γράφει αυτό ένας άνθρωπος που δεν θεωρείται ο μεγαλύτερος φαν του Weller.
  • Για μένα έχει μείνει ακόμα μία συναυλία για να κλείσει το μουσικό μου καλοκαίρι. Την ερχόμενη Τετάρτη θα τα πούμε στους Mercury Rev και μετά θα μου επιτρέψετε να πάω να αράξω σε μια παραλία (μπορεί και δύο και τρεις) παρέα με τον σκύλο μου και τους φίλους μου... Ουφ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: