25.10.10

My drunken haze

 {φωτογραφία κλεμμένη από το blog του Σπύρου}


Τι ξέρω για αυτούς: Ο Σπύρος και η Σοφία. Η Σοφία και ο Σπύρος. Ο Σπύρος είναι blogger. Μέσα από το blog του psychedelic sounds for the soul ανακάλυψα ότι κάνει εκπομπή κάθε Δευτέρα βράδυ από τις 12 ως τη 1 στον Poplie. Πριν από μερικούς μήνες, τον Ιούνιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα κομμάτι του Σπανού. Σοκ! "Σαν με κοιτάς", πρώτη εκτέλεση Γιάννης Φέρτης και Αφροδίτη Μάνου. Φίλε, το κομμάτι αυτό είναι από τα αγαπημένα μου. Και όποιος πούστης το πείραζε είχε να κάνει μαζί μου. Αλλά εδώ... Τι να πεις... Η Σοφία, δεν την ξέρω την κοπέλα, ούτε τον Σπύρο άλλωστε, αλλά η φωνή της είναι μαγεία... και ταιριάζει απόλυτα στο τραγούδι.

Και μετά, χθες το βράδυ για την ακρίβεια, μου έρχεται ένα mail από τον Σπύρο που μου λέει πως ανέβηκε το πρώτο δικό τους κομμάτι στο blog του... Paper planes, demo version και instrumental. Περιμένω πόλλα ακόμα από αυτούς τους δύο. Το τραγούδι αυτό είναι αυτό που θα επιλέξεις να ακούσεις φεύγοντας από τη γαμω-Αθήνα, με ανοιχτό το παράθυρο του αυτοκινήτου, χειμώνα με καλοριφέρ στο φουλ, στο δρόμο για Πάτρα, με φόντο τη γέφυρα του Ρίου, με τον ήλιο να φαίνεται αχνά την ώρα που δύει μέσα από τα σύννεφα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;

Στο Soundcloud τους θα βρεις ακόμα δύο κομμάτια τους, εκτός από το "Paper Planes" και το "Σαν με κοιτάς". Το "Τοnight" και το "Magic Times"!
Μπες τώρα κι άκουσέ τα. Respect στα παιδιά...

Και στις 12/11 έμαθα πως παίζουν live στο Closer. 

7 σχόλια:

Emmanouela είπε...

Πόσο δίκιο έχεις!!! Απίθανα τα παιδιά! Μακάρι να τα καταφέρω να πάω στο Live τους!!!

Ανώνυμος είπε...

πέρα απο την φωνή η οποία είναι πολύ καλή...έχω να δηλώσω ότι ερωτεύτηκα την φωτογραφία τους...

zoe.k. είπε...

to credit pantws panw sth foto leei
WE R EX LOVERS!!!

Psycho Soul είπε...

eyxaristoume auti tin glykia kopela p exei auto to blog kai egrapse g emas...i photo anikei stin despoina mia fili mas p ekane tin fotografisi..na ste kala,sas eyxaristoume k pali..

zoe.k. είπε...

na kanonisete na bgalete album kanoniko kanonikotato kurie psyco soul ki afhste ta euxaristw gia argotera!!! :D

------------

xwris plaka twra, kante kate, please!
ta kommatia pou exete sto soundcloud gamoun! Exete treles baseis, go for it! :)

Psycho Soul είπε...

gia disko tha argisei ligo..alla mporw na sou pw oti etoimazoume to ep mas me enorxistrwseis kai ola ta sxetika..ligi ypomoni..oti neotero vgainei tha to deite sto blog mou...se eyxaristw kai pali g tin agapi pou mas exeis zoe!

Ανώνυμος είπε...

Hey, something is wrong with your site in Opera, you should check into it.