8.3.10

Πενία συνταγές κατεργάζεται...

  • Όπερ, σε έπιασε η οικονομική κρίση; Τα μοναδικά λεφτά που έχεις στο πορτοφόλι σου είναι για να πληρώσεις κάρτα/αυτοκίνητο/ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ/κινητό/βενζίνη; Το ψυγείο σου έχει μόνο γάλα (και αν), κάνα γιαούρτι που κοντεύει να λήξει και λίγο τυρί που από μέρα σε μέρα απειλεί να αλλάξει χρώμα; Το ντουλάπι στην κουζίνα έχει μόνο μακαρόνια; Κι εσύ έχεις γυρίσει από τη δουλειά, δεν έχεις φράγκο για να παραγγείλεις αλλά το στομάχι σου δίνει συναυλία; 
  • Το girlinbubbleland σου δίνει τη λύση! Γιατι πρώτα δοκιμάζουμε και μετά προτείνουμε. Αποφεύγουμε έτσι και τα τηλέφωνα στο κέντρο δηλητηριάσεων.
  • Ναι λοιπόν! Γράφε: βράζεις τα μακαρόνια (ό,τι μακαρόνια και να 'χεις) με λίγο αλάτι. Μόλις βράσουν τα στραγγίζεις και βάζεις στην κατσαρόλα λίγο λάδι ή ελάχιστο βούτυρο. Βάζεις πάλι μέσα τα μακαρόνια, ρίχνεςις δυο κουταλιές της σούπας γιαούρτι (για ένα άτομο σου λέω τώρα), ανακατέβεις, προσθέτεις λίγο τυρί, ανακατέβεις πάλι, σερβίρεις και προσθέτεις (γκουρμεδιά) πιπέρι. Αν έχεις καμιά γλάστρα στην βεράντα με βασιλικό ή μαϊντανό, ε, βάλε λίγο κι απ' αυτό! Και ξερός μας κάνει!
  • Άντε και καλή όρεξη! Εγώ πάντως έχω φουσκώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: