16.12.09

Μούμπλε...

ή κάτι που μοιάζει με new year's resolution list
  • Λέω να πατήσω τον όρκο μου και να στολίσω τελικά... Μου φαίνεται στραβό να έχουν στολίσει όλοι κι εγώ να έχω το σπίτι μου όπως είναι όλο το χρόνο. Ένα μπάχαλο, με όλη τη ντουλάπα πάνω σε κρεββάτια, καρέκλες, τραπέζια και σκαμπό. Οπότε θα το παίξω καλή νοικοκυρά, θα μαζέψω τον απόλυτο χαμό και θα στολίσω. Μπορεί να βάλω μόνο λαμπάκια στο μπαλκόνι. Όπως ένας τύπος απέναντι απο τη δουλειά. Σε μία μίζερη πολυκατοικία του 1800, σε ένα διαμέρισμα πάντα κλειστό, με στραβά πατζούρια και πεσμένα ρολά, αλλά τα λαμπάκια, λαμπάκια! Πάει αυτό...
  • Σειρά θα πάρει η βελτίωση την συνταγής για cupcakes. Βρήκα άλλη μία χθες και λέω να την εφαρμόσω. Κι ελπίζω να βγουν καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Κι αν πετύχουν, θα κάνω ποιοτική στροφή στην καριέρα μου, θα παρατήσω τα πάντα και θα φτιάχνω cupcakes. Παράλληλα, φυσικά θα ασχολούμαι με την κηπουρική και θα καλλιεργώ αλεξανδρινά και λεβάντες!
  • Και επιτέλους θα πάρω και ποδήλατο... Μιας και το γυμναστήριο με μισεί θανάσιμα (and vice versa), θα αγοράσω ποδήλατο και θα πάρω σβάρνα τους δρόμους!
  • Και θα βάψω και το σπίτι. Ή έστω το δωμάτιο και το γραφείο. Και δεν θα ξαναξοδέψω στο IKEA 200 ευρώ για μαλακίες. Ναι, καλά...
  • Λίστες με τα καλύτερα album/κομμάτια/ταινίες δεν θα κάνω. Βαριέμαι. Άσε που είμαι ικανή να τις αλλάξω... Οπότε δεν υπάρχει λόγος. Έστειλα δύο στο περιοδικό για τα καλύτερα άλμπουμ του έτους και της δεκαετίας. Τις έφτιαξα και δεν τις ξαναδιάβασα, γιατί φοβόμουν πως θα τις άλλαζα... Αφού είμαι σίγουρη πως όταν πάρω το περιοδικό στα χέρια μου και διαβάσω τί έχω στείλει θα γελάω και φυσικά θα θέλω να τις αλλάξω!
  • Μούμπλε... να δεις που θα αλλάξω κι αυτή τη λίστα στο τέλος...

5 σχόλια:

ΤΤ είπε...

Οι λίστες είναι υπέροχες και ακολουθεί το γιατί (σε λίστα:) ):

* Δίνει καλή αφορμή για να πλακώνεσαι με φίλους (εεε όχι οι ΧΧ καλύτεροι απο τους Flaming Lips κλπ κλπ)

* Έχει πλάκα να διατυμπανίζεις κάθε βδομάδα και διαφορετικό δίσκο της χρονιάς/δεκαετίας/αιώνα

* Θυμάσαι τα εφηβικά σου χρόνια που περίμενες με αγωνία τις λίστες του Πετρίδη

* Βρίσκεις αφορμή και ξανακούς τους δίσκους που αγάπησες τη χρονιά που πέρασε

* High Fidelity

zoe.k. είπε...

Οι λιστες είναι μπελάς! Ακόμα και η λίστα για το supermarket είναι μπελάς! Άλλα θες να πάρεις, άλλα καταλήγεις να περνάς από το ταμείο και όταν φτάνεις στο σπίτι συνειδητοποιείς ότι σου λείπουν τα μισά πράγματα από αυτά που ήθελες!!!

TT είπε...

Επειδή δεν είχε φτιάξει τη λίστα... ή επειδή έχεις φάει μια ώρα να τη φτιάξεις και τελικά την ξεχνάς σπίτι (όπως κάνω εγώ)

zoe.k. είπε...

επειδή και να φτιάξω λίστα ή που θα την αφήσω σπίτι ή και να την πάρω μαζί μου κάτι τελικά θα ξεχάσω να πάρω ή θα πάρω άλλες μπούρδες (σε αντικατάσταση αυτών που στάνταρ θα ξεχασω!) :p ό,τι να 'ναι!

TT είπε...

τωρα που το εξήγησες με σαφήνεια νομίζω οτι εχεις δικιο