23.4.12

Are you being lazy? Yes, I am!



Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου ξεκινά στην Πλάκα ένα νέο event για δημιουργούς. Η ομάδα Lazy (Constantin Vaz, Andromaca Pap, Matalou at Home και Dr. Orange), δημιούργησαν στην πιο όμορφη περιοχή της Αθήνας, στην γωνία Ερεχθέως 6 και Κυρρήστου 17, έναν χώρο αποκλειστικά για δημιουργούς χειροποίητων. Στόχος της ομάδας είναι το Lazy Market (που θα λειτουργεί στον χώρο που κάποτε υπήρχε το Lazy Dayz), η δημιουργία μιας αγοράς, με χειροποίητα προϊόντα από καλλιτέχνες, παραγωγούς και δημιουργούς, που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, με επίκεντρο την ποιότητα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Ο χώρος αυτός θα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκθέσουν τη δουλειά τους και σε όλους εσάς την ευκαιρία να τη γνωρίσετε από κοντά και να αποκτήσετε τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια της

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Lazy Market ξεκινά μέ ενα διήμερο πάρτυ, πολλούς καλεσμένους, εκπλήξεις και φυσικά πολλά ωραία πράγματα να δείτε και να αγοράσετε! 

Το Stripes 'n' Buttons θα είναι εκεί στο πρώτο του official bazaar μαζί με το Which Cat? από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και τις δύο μέρες!


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Lazy Market στο facebook

Σας περιμένουμε όλους! :)  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://enupnio.blogspot.gr/