2.5.11

Το πιο περίεργο πράγμα είναι που...

... οι μέρες περνούν σαν νερό. Ούτε που κατάλαβα πότε έφυγε και το Πάσχα, πάει και η άδεια και η αργία του Αγίου Πνεύματος μοιάζει τόσο κοντά... Είναι ίδιον της ηλικίας; Να βάλω τις φωνές και να φρικάρω; Μπα...

Πάντως να ξέρεις πως μέσα στην περασμένη εβδομάδα ήθελα πολλά να γράψω. Αλλά αποφάσισα να βγω έξω από το σπίτι, κάτι που δεν το συνηθίζω, ειδικά μέσα στον χειμώνα. Ελα όμως που άνοιξε ο καιρός και ξεπόρτισα κι εγώ... Τώρα με τη δουλειά μπλόκαρε το μυαλό και δεν θυμάμαι καν τι ήθελα να γράψω.

Μόνο για την Pina Bausch να σου πω, να πας να την δεις. Κι ας είναι 3D που εμένα με κουράζει. Αξίζει.




5 σχόλια:

Amelie είπε...

Εννοείται πως με το που βγήκε ταινία του Wenders ήθελα να τρέξω να την δω αλλά κι εγώ παραξενεύτηκα με το 3D. Είναι κατά την γνώμη σου μια καλή ταινία ακόμη και γι'αυτούς που δεν αγαπούν τον χορό; Είναι η επόμενη μου επιλογή, γι'αυτό και ρωτάω.

zoe.k. είπε...

Το 3d κουράζει λίγο, αλλά αν ξεπεράσεις αυτό είναι μια καταπληκτική ταινία. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει ο χορός.

Amelie είπε...

Ο μόνος λόγος που θα την δω εκτός του ότι είναι του Wenders είναι και το πως θα φαίνεται η ακινησία σε αυτή την ταινία που έχει τόση κίνηση καθώς στις ταινίες του W. οι άνθρωποι ενώ βρίσκονται σε ένα είδος κίνησης ουσιαστικά βρίσκονται σε ακινησία. Αν το κομματιάσεις στις ταινίες του ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ. Σ'ευχαριστώ, φιλιά!

annie είπε...

3D? not my thing..

http://anmarkdesign.blogspot.com/

Petitebine είπε...

Very cool!
Check out my blog and enter the IKKS give away on my blog if you like!

xoxo Robine
@ WWW.CHOUCHOU-ROBINE.COM