14.1.11

Mumbling



Το πιο περίεργο και spooky πράγμα στον πλανήτη είναι να παραμιλάς στον ύπνο σου. Από όσο μπορώ να γνωρίζω δεν το έκανα ποτέ. Γενικά με τον ύπνο έχω σχέση έρωτα. Μπορώ να κοιμηθώ παντού κι όλες τις ώρες, δεν έχω θέματα. Κι επίσης κοιμάμαι σαν βόδι, δεν με ξυπνάει τίποτα, ούτε κανόνια να βαράνε δίπλα στο κεφάλι μου. Όσο για τα όνειρα, μέχρι πριν λίγο καιρό τα θυμόμουν όλα. Όσο για το αν παραμιλούσα ή όχι, κάτι έχει ακουστεί ότι έβγαζα ήχους, κάτι του τύπου μουγκριτό, αλλά με μια δόση "προσπαθώ να μιλήσω και μου βγαίνει ένα mumbling αντί για λέξεις".

Αυτήν την εβδομάδα περάσαμε στο επόμενο στάδιο, όπου μιλάω -λέει- κανονικά, κι αν μου απαντήσεις κιόλας τα παίρνω στο κρανίο. Στον ύπνο μου πάντα. Οι δύο μνημειώδεις ατάκες που ξεστόμισα ενώ κοιμόμουν ήταν οι ακόλουθες "Τι είναι αυτό που μου έδωσες να μυρίσω;" (σκατά; δεν θυμάμαι τι έβλεπα στον ύπνο μου) και "κρεμμύδια με σοκολάτα"...

Σύμφωνα με τον μοναδικό αυτήκοο μάρτυρα, ο οποίος μπήκε κιόλας στη διαδιακασία να μου απαντήσει (είμαι εγώ, αλλά είσαι κι εσύ...) νευρίασα λέει με την απάντηση (που δεν θυμάμαι καν πια είναι), ενώ βεβαίως - βεβαίως το πρωί δεν θυμόμουν απολύτως τίποτα.

Το πιο κουλό -λέει- στην όλη υπόθεση είναι ότι ο τόνος της φωνής μου και η καθαρότητα της ομιλίας μου είναι τρομακτικά. Το φαντάζομαι. Χρόνια τώρα κορόιδευα την κολλητή μου που στον ύπνο της έχει πετάξει επικές ατάκες, πόσο μάλλον που χεζόμουν πάνω μου κάθε φορά που την άκουγα να μιλάει όσο κοιμόταν. Τώρα θα κοροιδεύουν κι εμένα.

Κατά μία έννοια, νομίζω ότι έχω φτάσει στα όρια της ψυχασθένειας. Το σίγουρο είναι ότι διακατέχομαι από το σύνδρομο της άρνησης. Δεν θέλω. Δεν θέλω ρε παιδί μου. Το φαινόμενο περιορίζεται στο γεγονός ότι δεν θέλω να πάω στη δουλειά, όπως πριν αιώνες δεν ήθελα να πάω στο σχολείο. Kάτι είναι κι αυτό. Γιατί αν εξαπλωθεί και σε άλλες κατηγορίες της καθημέρινότητάς μου (π.χ. δεν θέλω να κάνω μπάνιο, δεν θέλω να φάω, δεν θέλω να μιλάω κλπ κλπ κλπ) θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα, που φαντάζομαι πως θα λύνεται μόνο με εγκλεισμό.

ο Μάρκος, το νέο μέλος της οικογένειας...

Σε υπόλοιπα νέα της εβδομάδας, το μόνο καλό είναι ότι η οικογένεια απέκτησε νέο μέλος, τετράποδο και πάλι (παράπονο της μάνας μου γιατί δεν κάνουμε παιδιά η αδερφή μου κι εγώ και παίρνουμε σκυλιά και οι δύο. Η απάντηση "κάνουμε προπόνηση πριν κάνουμε παιδιά" μάλλον την έπεισε). Απόλυτος αλήτης, μικρού μεγέθους, εννιά μηνών μούργος κι αδέσποτος μέχρι προχθές, βρήκε σπίτι και γιός και μάνα χαίρονται την νέα τους ζωή. Νομίζω ο γιός περισσότερο...

Τώρα που σκέφτομαι τι άλλο καλό νέο είχε αυτή η εβδομάδα (και δεν είχε τίποτε άλλο) είναι ότι είναι Παρασκευή ρε φίλε! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

7 σχόλια:

Emmanouela είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ελα ρε, μην τρομάζεις! Δεν είναι τίποτα! Είναι προτιμότερο αν παραμιλάς παρά να ροχαλίζεις! Εμένα με έχουν ηχογραφήσει αν ροχαλίζω και έχω φρικάρει!!!

Να σας ζήσει ο κούκλος σας! Να έρχεστε όλοι μαζί στις βόλτες που πηγαίνουμε με τη Ριάννα στο κτήμα Συγγρού και στη Φιλοθέη!!!

Kat είπε...

Κρεμμυδια και σοκολατα!Ποσο τελειο!
Εγω στην περσυνη εκδρομη συζητουσα με κλειστα τα ματια και την ωρα που μιλαγα αρχησε να με περνει ο υπνος και συνεχισα τα λογια μου λεγοντας "...η κωσταντινα,η σκεφτομαι και διαγνωση!"
Περιεργα οντα!Να σας ζησει το νεο σας μελος!Πανεμορφος!

zoe.k. είπε...

Καλά έχω πει και χειρότερα...
Μια φορά πριν εκατομμύρια χρόνια έβριζα την αδερφή μου που κοιμόταν δίπλα μου, ότι μου έχασε το κορδόνι της τηλεόρασης... Nough' said...

Αυτό το "στην περσυνή εκδρομή" νομίζω πως με πλήγωσε Κat... Αλλά θα φανώ δυνατή. χιχ!

DinDinaki Koudounaki είπε...

καλή χρονιά και σε σενα. Εδώ αρχίσαμε και παραμιλάμε στον ξύπνιο μας, ο ύπνος θα μας ταράξει..Μην αγχώνεσαι καθόλου!!Βλέπω και συ ποθείς τη δουλειά σου ε??μμμ..feel free να το κάνεις copy και να το αφισοκολλήσεις όπου θες μα στα αλήθεια θα ευχόμουν για αντιδράσες του τύπου "τι γίνονται τέτοια πράγματα?μάλλον κάνεις παρέα με γκαντέμηδες"

neoteristis είπε...

Αυτό με τηω φβνη είνα ιπου με ανυσηχει.
Εγω θα έλεγα οτι χρειάζεσαι εξορκισμό

zoe.k. είπε...

λκαι ευχέλαιο μην σου πω... :p

Nells είπε...

axaxaxaxa!!polu kalo to post!!really!!
happy new year kiolas estw k late!!

www.ffffashionmixxxx.blogspot.com