30.6.09

Silversun pickups

  • Kι αν έχω πάει σε συναυλίες, κι αν έχω δει μπάντες, αυτό όμως του φετινού καλοκαιριού είναι απ' τ' άλλα! Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που μπορώ να πω πως κουράστηκα από τα μέτρια live (κι αυτό συμπεριλαμβάνει κι αρκετά του εξωτερικού). Με εξαίρεση ένα και μοναδικό μέσα στον χαμό! Οι Pickups, straight from LA, έδωσαν την περασμένη Τετάρτη στο Gagarin - κατά την ταπεινή μου γνώμη - ΤΟ καλύτερο live. Τι κι αν έπαιξαν για λίγους, τι κι αν το σετ ήταν μικρό σε χρονική διάρκεια, οι τύποι τα έσπασαν, γάμησαν! Προσωπικά με έπιασαν από το πρώτο κομμάτι κιόλας, το Growing old is getting old, που έχει γίνει πλέον ο "ύμνος" μου.
  • Όσο για το αυριανό live της Coca Cola, να πω την αλήθεια δεν περιμένω και πολλά. Αντε ίσως τους Bloc Party που τους έχασα πριν κανα μήνα στην Βαρκελώνη - γιατί κοιμόμουν... Ναι, οκ, και τους Primal Scream γιατί αν θυμάμαι καλά, τους είχα χάσει και αυτούς το 2004.
  • Τον Antony (and the Johnsons) είναι τελικά γραφτό να μην τον δω ποτέ στην Ελλάδα. Πάλι τον έχασα χθες και πάλι λόγω δουλειάς :(

Δεν υπάρχουν σχόλια: